top of page
Search

Nem megijedni??? – könnyű mondani!

Hozzád szólok, ha ezt Te is érzed… És, ha azt is érzed, Neked is van KÜLDETÉSED ebben a helyzetben.



Ebben a helyzetben NEM LEHET NEM MEGIJEDNI, a kérdés csak az, hogy tudjuk-e: az ijedtséget fel kell ismerni, be kell vallani, ÉS TUDATOSAN KELL KEZELNÜNK!


"Igen, megijedtem. Igen, gyorsan – és szeretném hinni, hogy nem pániktól hajtva, inkább a túlélési ösztönöm által racionálisan vezérelve – cselekedtem. Aztán elöntöttek az adatok… Matematikusnak és fizikusnak is készültem 20 évesen. (Ahogy pszichológusnak és cégvezetőnek is J Végül ez utóbbi vette át a szerepet majd 13 évig az életemben) A számokat mindig is szerettem. Ezért is a dermedtségem. Aki tanult hatványra emelni, tudhatja… Pár tízezrelék most, súlyos tízezreket jelenthet PÁR NAPON belül. Még mindig a dermedtség ural. Vannak pillanatok, mikor újra a túlélő erő kap erőt rajtam, és újra cselekszem. Azután újra dermedtség. És a felelősség érzete: Ne hibázzak, mert magas lehet az ár… Nekem és MÁSNAK is, Sőt, inkább segítsek!


TUDATOSÍTSUK MAGUNKBAN

A tagadás nem jó társ… Az érzelmeink megjelennek függetlenül a racionális gondolatainktól. Nem lehet őket kitörölni, megjelennek és kész. Bennünk vannak. A gondolatokat viszonylag könnyen felül lehet írni más gondolatokkal. Az érzelmeink természete más. Kialakulnak, bennünk vannak, és hatnak, dolgoznak, munkálkodnak. Fiziológiai síkon az egész szervezetünk, immunrendszerünk, DNS-ünk és egyáltalán minden egyes sejtünk azonnali biokémiai üzeneteket kap az érzelmeink hatására. „Ellazulhatunk, minden OK”, vagy: „VÉSZHELYZET – mindenki túlélő üzemmódba!”. Ha nem vagyunk elég tudatosak, ebben a túlélő üzemmódban felejtjük sejtjeinket.


ÁLLJUNK MEG ÉS FIGYELJÜNK BEFELÉ EGY KICSIT! Merjük bevallani először is ÖNMAGUNKNAK az aktuális félelmeinket, ez az első lépés a szervezetünk tehermentesítése útján. Ez lehet az első lépése a jelen társadalmi sokk = trauma feIdolgozásának.

Ha ezt meg merjük fogalmazni, ki merjük mondani, az azt jelenti, hogy az érzelmeink által dominált „időtlen” jobbagyfélteke térfeléről áttereljük az egyébként nagy erővel romboló – sokkoló – történéseket és ezek generálta érzelmeink hatását a logikusan gondolkodó, struktúrákba, térbe és időbe rendező, beszéddé formáló bal agyfélteke térfelére. Ennek nagy jelentősége van. Innentől, azaz a diagnosztizálás megkezdésétől kezdődhet az „öngyógyítás” és a „gyógyítás” folyamata. (És bár én most kizárólag a MENTÁLIS egészségünkről írok, az azért széles körben tudnivaló, hogy mind az orvostudomány új kutatási területei, mind az olyan új tudományágak, mint epigenetika, ill. a kvantumfizika tökéletes összhangba hoznak a sejtszintű egészséggel!!)


BEFELÉ FORDULJ, tarts önvizsgálatot, NÉZZ SZEMBE SAJÁT FÉLELMEIDDEL ahhoz, hogy konstruktívan tudj fordulni azok felé, akikért felelősséggel vagy, akikért felelősséget vállaltál, akik fontosak Neked, és akik számítanak Rád.


Az érzelmeink és a stressztünetek megszólításához a tudatalattinkhoz való közelebb kerülés útja más megközelítést igényel. Ha ugyanazon logika mentén szeretnénk tetten érni, megváltoztatni őket, mint a logikus gondolkodásunkat, minképpen kerülőúton járunk… Félelmeink, negatív érzelmeink, meghatározott rezgésszámú energetikát képviselnek. És energiaként nagy erővel hatnak, teremtenek… Megtagadni őket nem lehet, - NEM ÉRDEMES! - tudatosan feléjük fordulni viszont igen is kell!

De hogyan?


Az ősi, keleti és spirituális hagyományok (jóga, mind-fullnes, meditációs technikák, ’quantum healing’ alkalmazása) és/vagy a kvantumfizika kutatásai szerinti hatékony energiamunkák: a sejtek rezgésszámát alakító hang- és rezgésszám terápiák alkalmazása gyors enyhülést, segítséget jelenthet.

Mihez? Ahhoz, hogy visszatérj belső nyugalmadhoz…


MOST TUDATOSAN KELL MEGVIZSGÁLNUNK, ÉS ÚJJÁÉPÍTENI MAGUNKAT!

MOST TUDATOSAN KELL FIGYELNÜNK EGYMÁSRA, ÉS SEGÍTENI, ÚJJÁÉPÍTENI EGYMÁST!

MOST MÉG TUDATOSABBAN KELL FIGYELNÜNK A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜNKRE, A CSALÁDUNKRA, CSAPATUNKRA!


2020.03.19.

13 views0 comments
bottom of page